X
El número guanyador del sorteig de Vàlua Travel és: 96071

El curs d'anglès a l'estranger que estaves buscant. Tenim cursos d'anglès per adults, joves i nens. Hem fet una acurada selecció d'escoles a les ciutats més representatives i cosmopolites per aprendre anglès . Et proposem que miris totes les nostres escoles d'anglès a Irlanda, Anglaterra i Escòcia per a tots els pressupostos i edats. Troba el curs d'anglès a l'estranger que més s’adeqüi a les teves necessitats. Treballem amb escoles d'anglès a Irlanda i Londres per a tots els pressupostos i edats.

LONDRES

Una de les ciutat més cosmopolites del món, és un destí perfecte per aprendre anglès l’estranger i aprofitar per a conèixer una cultura diferent. Una experiència vital que segur no oblidaràs.

La ciutat que no necessita presentació. Pots fer el teu curs d'anglès a Londres a tocar dels llocs més carismàtics de la ciutat o en un campus al cor d'un dels barris més cosmopolites, bonics i acollidors de Londres: Roehampton.

MÉS INFO


DUBLÍN

Rodeja’t de la cultura Celta per al teu curs d’anglès. Et proposem les següents opcions a Dublín . Aquesta ciutat ens ofereix cursos d'anglès per a tots els pressupostos i edats.

Estudia anglès a Dublín en escoles al vell mig de la ciutat. Podràs gaudir dels llocs més carismàtics de la ciutat durant el teu curs d'anglès als nostres campus de pel·lícula o envoltat dels paratges més bonics d'Irlanda a propers al centre.

MÉS INFO


GALWAY

Ciutat situada a la increïble costa atlàntica , a la zona dels impressionants penya-segats Irlandesos. Galway , capital cultural d'Irlanda , compta amb les característiques ideals per fer el millor curs d'anglès a l'estranger juntament amb altres estudiants de tot el món. Valua Travel recomana especialment aquest curs d'anglès a Irlanda per l'experiència que viuran els estudiants a la seva capital cultural, la cosmopolita i vibrant Galway.

MÉS INFO


BOURNEMOUTH

Petita ciutat de costa, Bournemouth és una de les ciutats preferides pels anglesos a l’hora d’estiuejar. Perfecte per el teu curs d’anglès en un ambient proper i de fàcil accés a tot arreu.

Podràs gaudir del teu curs d'anglès a l'estranger des del primer dia. Gaudeix del nostre campus especialment dirigit als estudiants més joves o fes el teu curs d'anglès al bell mig de Bournemouth, sempre gaudint de l'ambient internacional de la ciutat.

MÉS INFO


EDIMBURG

Ciutat de contrastos, la capital d'Escòcia és una de les ciutats més especials d'Europa per fer el teu curs d'anglès a l'estranger. Edimburg és un lloc carregat d'encant , ple de carrers estrets i empedrats , preciosos edificis medievals, d'incomptables jardins per relaxar-se i una infinitat d'interessants museus amb entrada gratuïta que et faran gaudir del teu curs d'anglès a l'estranger com cap altre ciutat.

MÉS INFO